Onze Call2Collect servicedesk voor DirectPay is bereikbaar via directpay@call2collect.com

Lees hier het volledige bericht over DirectPay.

Incasso dienstverlening

 

Heeft u onbetaalde B2C vorderingen?
Wilt u onbetaalde vorderingen ‘no cure no pay' laten incasseren? Dan bent u bij Call2Collect aan het juiste adres. Onze incassospecialisten hebben veel ervaring in daadkrachtige én buitengerechtelijke incasso zowel nationaal als internationaal.

Met de juiste mensen, middelen en inzet van slimme digitale technieken is Call2Collect dé incassopartner binnen uw debiteurenketen! Niet voor niets beschikt Call2Collect over het NVI-keurmerk.

Pre-incasso
Het direct inzetten van een incassotraject gaat voor sommige organisaties net een stap te ver. In dit geval is de pre-incasso uitermate geschikt. Call2Collect kan voor u pre-incasso brieven versturen. Wij versturen een laatste aanmaning uit uw naam, op het briefpapier van Call2Collect. In de aanmaning vragen wij uw debiteur de vordering binnen een gestelde termijn, zonder incassokosten, te voldoen.

Business-to-Consumer (B2C) incasso
Call2Collect neemt na de start van een incassotraject zo spoedig mogelijk schriftelijk én telefonisch contact op met uw debiteur. Samen met de debiteur zoeken we een concrete oplossing. Middels telefonisch contact proberen wij na te gaan waar het probleem zit en een betalingsafspraak te maken. In deze fase verhogen we het oorspronkelijke factuurbedrag met rente en incassokosten volgens uw leveringsvoorwaarden of volgens de Wet Incassokosten (WIK).

Klanten login
U krijgt 24/7 online toegang tot onze klantomgeving waar u vorderingen kunt indienen, lopende dossiers kunt bekijken, wijzigingen kunt doorgeven en (realtime) rapportages kunt samenstellen.

Nieuwsgierig hoe wij u kunnen helpen het beste uit uw vorderingen te halen? Dien dan vandaag nog uw vordering in en wij gaan voor u aan de slag!