Onze Call2Collect servicedesk voor DirectPay is bereikbaar via directpay@call2collect.com

Lees hier het volledige bericht over DirectPay.

Incassokosten berekenen

Wilt u uw incassokosten berekenen? Dan bent u bij Call2Collect aan het juiste adres. Call2Collect gelooft dat professioneel debiteurenbeheer en tijdige incasso zorgen voor betere relatie tussen opdrachtgever en klant. De Wet Incassokosten (WIK) bepaalt hoeveel incassokosten u bovenop het factuurbedrag in rekening mag brengen indien de debiteur een consument is.

Factuurbedrag

Bent u BTW-plichtig?

Vul alle velden in voor een berekening.
Incassokosten:
BTW 21%:
Totaal (incl. BTW):

Incasso op maat

Wij bieden op maat gemaakte business-to-consumer (B2C) incassotrajecten voor een breed scala aan klanten. Onze focus ligt op het persoonlijk en maatschappelijk verantwoord incasseren van business-to-consumer (volume) vorderingen.

Met de juiste mensen, middelen en slimme digitale technieken is Call2Collect uw ideale incassopartner in de debiteurenketen! Haal het beste voor uzelf en uw debiteuren in huis met Call2Collect, dat niet voor niets het NVI-keurmerk bezit.

c2c-incasso-b2c_bellen

We helpen u graag

Heeft u vragen over uw onze dienstverlening of wilt u graag een vertegenwoordiger spreken? Laat uw gegevens achter in het formulier hiernaast en dan we nemen zo snel mogelijk contact met u op.