Onze Call2Collect servicedesk voor DirectPay is bereikbaar via directpay@call2collect.com

Lees hier het volledige bericht over DirectPay.

Over ons

Call2Collect biedt op maat gemaakte business-to-consumer (B2C) incassotrajecten voor een breed scala aan klanten, nationaal en internationaal. Onze focus ligt op het persoonlijk, betrokken en maatschappelijk verantwoord incasseren van B2C (volume) vorderingen.

We hebben ons de laatste jaren ontwikkeld tot innovatieve B2C-incassopartner. Ons proces is gericht op het behoud van de klantrelatie, ook wanneer ergens in de keten de betaling hapert. Om in persoonlijk contact te komen met uw debiteur maken we gebruik van alle innovatieve innings- en incassotechnieken die beschikbaar zijn. Daarnaast hebben onze hoogopgeleide professionals veel ervaring in daadkrachtige, buitengerechtelijke incasso van vorderingen.

Diensten
Met de juiste mensen, middelen en inzet van slimme digitale technieken is Call2Collect de incassopartner binnen uw debiteurenketen! Met Call2Collect haalt u het beste voor u en uw debiteuren in huis. Niet voor niets beschikt Call2Collect over het NVI-keurmerk.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

  • Pre-incasso
  • Business-to-consumer incasso
  • Maatwerktrajecten waarbij uw inhouse debiteurenmanagement wordt versterkt
  • U krijgt 24/7 online toegang tot onze klantomgeving waar u vorderingen kunt indienen, lopende dossiers kunt bekijken, wijzigingen kunt doorgeven en (realtime) rapportages kunt samenstellen.
Call2Collect-klantenportaal-1